Video VIDEO / Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Crăciun

81
1
VIDEO / Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Crăciun - iohanis-1450981901.jpg

Articole recomandate

"Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea", transmite președintele Klaus Iohannis într-un mesaj video postat pe o rețea de socializare.



"Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Crăciun fericit tuturor!", a transmis președintele într-un mesaj video postat pe Facebook.



Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Crăciun fericit tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, 24 December 2015

Comentează știrea

Octav
25 decembrie 2015
Oferta

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala! Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 2-3 ore pe zi! Se asigura curs GRATUIT sub forma unor lectii pe e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Daca doriti sa colaboram si daca sunteti dispus sa depuneti efortul necesar, va rog sa trimiteti textul "DORESC INFORMATII" la adresa de e-mail: [email protected] In acelasi timp, va rugam sa va afisati si adresa d-vs de email pentru a putea comunica.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ce lege a promulgat Iohannis, astăzi
Pagina a fost generata in 0.648 secunde