Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale: Cer sprijinul tuturor femeilor din România

202
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale: Cer sprijinul tuturor femeilor din România - mczoyxnoptm5ogm4owq5ymuwnda3zgmx-1567159240.jpg

Articole recomandate

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a cerut vineri sprijinul fiecărei femei social-democrate, precum și al tuturor femeilor din România în campania pentru alegerile prezidențiale, care urmează.


"Cred că în această campanie femeile trebuie să fie în primul rând, pentru că într-o familie femeile gestionează problemele, femeile luptă pentru familie, pentru soț, pentru copii, pentru prieteni, pentru copiii lor. Și în această campanie România trebuie tratată ca o familie, în care un președinte trebuie să aibă grijă de fiecare femeie din România, de fiecare copil, să fie un președinte care să empatizeze cu oamenii, să fie în mijlocul lor, nu doar la alegeri. (...) Cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. În România, 52% este procentul reprezentat de femei. Cer suportul femeilor din România, cer suportul tuturor colegilor, tuturor celor care mi-au fost alături încă de la primele discuții despre candidatură, cer suportul miniștrilor din Cabinet care mi-au fost alături în orice decizie pe care am luat-o și care și atunci când au existat controverse au făcut scut în jurul meu, pentru că am știut să lucrez în echipă și pentru că știu să lucrez în echipă și pentru că pentru mine e important fiecare membru al acestui partid, e important fiecare cetățean al acestei țări, și cei care ne-au votat și cei care nu ne-au votat, pentru că deciziile le luăm pentru toți românii. Și vom lua decizii bune", a declarat Viorica Dăncilă, la Școala politică de vară a Organizației Femeilor Social Democrate, care are loc la Mamaia.


Premierul a reafirmat că Guvernul nu este perfect, dar este eficient și apropiat de oameni.


"Nu vom lua niciodată măsuri împotriva oamenilor. (...) Vom încerca să construim o Românie puternică și alături de noi trebuie să vină toți cetățenii care vor acest lucru. România nu mai are nevoie de perioade în care unii construiesc, alții dărâmă, o luăm iar de la capăt, 30 de ani am făcut acest lucru și nu e bine. Cred în onestitatea românilor că vor alege binele. (...) Este pentru prima dată când vom putea avea un președinte femeie", a adăugat liderul PSD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3845 secunde