Viorica Dăncilă: "Guvernul nu va tăia veniturile românilor"

278
Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă a scris, pe Facebook, în contextul dezacordului ALDE cu partenerii de coaliție PSD privind rectificarea bugetară, că Guvernul nu va tăia veniturile românilor.


"Vreau să fie tuturor foarte clar că, prin actuala rectificare bugetară, Guvernul nu va tăia veniturile românilor. Am luat în calcul mai multe măsuri pe care să le includem în această rectificare și am dezbătut impactul fiecăreia, ținând cont de faptul că în spatele cifrelor se află cetățenii români. Ca prim-ministru, am în permanență acest lucru în atenție", a scris, ieri, pe Facebook, prim-ministrul Viorica Dăncilă.


Varujan Vosganian a spus, joi, că rectificarea bugetară este "exclusiv PSD, nu ne asumăm nicio responsabilitate politică". 
Potrivit deputatului, rectificarea se face fără consultarea ALDE în toate treptele decizionale. Vosganian a spus că ALDE este dezamăgit de rectificarea făcută de PSD și lansează un avertisment "foarte serios" privind ignorarea cererilor din partea partidului său referitoare la politicile fiscale. El transmite că sunt deja semne de crispare în coaliția de guvernare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1592 secunde