Viorica Dăncilă vine în plenul Parlamentului, pentru a prezenta prioritățile Președinției Consiliului UE

90
Viorica Dăncilă vine în plenul Parlamentului, pentru a prezenta prioritățile Președinției Consiliului UE - originalpoz9026-1544603247.jpg
Premierul Viorica Dăncilă vine, miercuri, în plenul Parlamentului României, pentru a prezenta forma finală a programului Președinției rotative pe care România o va prelua începând cu 1 ianuarie 2019. Ședința plenului comun al celor două camere ale Legislativului va începe la ora 14.00.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, vinerea trecută, în debutul ședinței de Guvern, că va prezenta în Parlament, pe 12 decembrie, programul României pentru perioada în care țara noastră va deține Președinția Consiliul Uniunii Europene. "Împreună cu membrii Guvernului vom continua discuțiile legate de preluare Președinției, dar și de exercitarea a acesteia, iar pe data de 12 (decembrie – n.r) voi prezenta în Parlamentul României forma finală a programului președinției rotative pe care România o va prelua începând cu 1 ianuarie 2019', afirma Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern. 


Liderul PMP, deputatul Eugen Tomac, a părăsit marți lucrările Birourilor permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, în semn de nemulțumire că nu a intrat în posesia documentului aflat pe ordinea de zi referitor la prioritățile Președinției României la Consiliul UE, document care va fi prezentat miercuri Parlamentului de premierul Viorica Dăncilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2082 secunde