Constantin Chirilă:

"Voi lupta ca PDL să redevină un nucleu puternic"

395
4
Fostul deputat din partea PDL Constantin Chirilă a declarat, pentru "Cuget Liber", că va continua să facă parte din partid și să lupte pentru reconstrucția formațiunii, deși votul de la alegerile locale nu i-a adus un loc în Parlamentul României. 


Constantin Chirilă a precizat că nu se aștepta ca oamenii să voteze pur pe criterii politice, în sensul sancționării măsurilor de auste-ritate luate de PDL, fără să țină cont de profilul sau realizările candi-daților. 

"Nu vreau să comentez prea mult rezultatul votului de la alegerile parlamentare. Asta a vrut poporul, asta a votat. A fost un vot 100% politic. Nu s-a ținut cont de oameni, de profilul fiecărui candidat, de realizările lor sau de proiectele pe care doreau să le implementeze. Evident, a fost neprielnică această construcție politică pe care am realizat-o târziu și care, cel mai probabil, a fost percepută greșit de oameni", a precizat Chirilă.

"Trebuie să ne ocupăm de reconstrucția partidului"

Cu privire la planurile pe care le are în vedere pentru viitor, în special în ceea ce privește organizația Constanța a Partidului Democrat Liberal, Constantin Chirilă a precizat: "Personal, voi continua politica PDL. Nu este o tragedie ce s-a în-tâmplat. Acum, că suntem în opoziție, ne putem ocupa de reconstrucția partidului. Să facem o analiză corectă, să vedem, cu adevărat, care sunt punctele slabe și unde trebuie lucrat pentru ca PDL să revină acel nucleu puternic pe scena politică. Avem specialiști în partid ale căror voci merită să fie ascultate. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să revenim în zona 18 - 20%. Trebuie să vedem care sunt cauzele pentru care s-a ajuns aici. Am tot auzit în ultima vreme de decapitări și alte expresii de genul acesta. Eu nu cred în așa ceva. Nu este doar o persoană vinovată pentru ce s-a întâmplat, a fost un cumul de factori care a dus la această situație. Important este să ne conștientizăm greșelile și să facem tot posibilul pentru a le îndrepta".

Fostul parlamentar PDL Constantin Chirilă a candidat pe Colegiul 4 la Camera Deputaților. Acesta s-a luptat pentru un loc în Parlamentul României, printre alții, cu Radu Babuș (USL) și Dumitru Bocai (PP-DD). Mandatul a fost câștigat, în mod direct, de Babuș, cu 11.793 de voturi și un procentaj de 60,65%. Acesta a fost urmat de Dumitru Bocai, care a obținut 3.081 voturi și 15,84%. Ultimul clasat în Top 3 a fost Constantin Chirilă, cu 3.017 voturi și doar 15,51 procente. 


Comentează știrea

Hanibal
17 decembrie 2012
daramam ca sa reconstruim

Dl Chirila o face pe naivul.Un politicianist trecut prin parlament si numit interimar la organizatia fantoma municipala a PDL,ar trebui sa stie ca votul este intotdeauna politic.Vorbeste de reconstructie.Ca sa reconstruiesti trebuie mai intai sa darami sau sa folosesti o parte din daramaturi.Cu contributia sa inestimabila si a colegilor sai Chiru,Constantin si Banias,ca sa dam doar cateva exemple,au reusit sa incheie prima faza de demolare.Dar una e sa demolezi,alta e sa construiesti.Pana acum,politicianistii au demonstrat ca se pricep doar la construirea de vile.Dl Chirila n-a vizitat niciodata sediul vechi al organizatiei municipale,oamenii il cunosc doar din mass-media,si dupa ce a tras sforile impreuna cu Constantin cel ratat si paros,s-a vazut numit interimar la o organizatie deja demolata,care in nici un caz nu va putea fi reconstruita de catre cei care au daramat-o.Marele naiv vrea sa analizeze " punctele slabe" ca sa vada ce trebuie " lucrat ". Dle Chirila,toate punctele si virgulele organizatiei PDL constanta sunt slabe.Ba chiar inexistente.PDL nu a stiut unde si cand trebuie sa puna punct in politica sa .Punctul l-a pus,USL-ul cu ajutorul PDL,cu cei ca dl Chirila care n-au facut nimic bun in Parlament.In rest,dl Chirila debiteaza banalitati demne de un specialist agricol rupt de brazda.Un singur lucru este de facut dle Chirila.Sa plecati din PDL toti cei care au avut pana acum functii de conducere.Sa lasati locul celor care se pricep la construire nu la demolare.

undercover
17 decembrie 2012
te stim de ceva timp....

dar de traseism nu puti spune nimic, hai "hanibal" stim cu totii ca te pricepi, chiar daca nu vrei sa pleci si sa ne lasi? stii bine ca ai fost demascat :)

Alin
17 decembrie 2012
Varzucacalita

Orice partid democratic exista atata timp cat are sprijin popular.Nu te vrea lumea,pa! Daca nazistii doresc sa reconstruiasca ce au avut ,nu se poate tocmai pentru ca nimeni nu e dement sa voteze asa ceva.PDL si-a batut joc de tot si toti si acum chiar arata ca un nucleu cu niscaiva electroni zapaciti orbitand degeaba. PDL a aparut,a zabovit cam multisor si va dispare,totul ca un damf urat ce va fi uitat in timp si sper ca nu va mai veni altul la fel de bahlit si apasator...Piei, PDL !!!

bok
17 decembrie 2012
Ce fata de prost are...

ce fata de prost are...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9004 secunde