"Vom avea moțiune de cenzură după prezentarea programului de guvernare"

91
1
Liberalii vor iniția în noua sesiune parlamentară o moțiune de cenzură, după prezentarea programului de guvernare al PNL care are ca termen limită data de 28 februarie, a anunțat, luni, copreședintele PNL Alina Gorghiu, citată de Agerpres.


"Ne dorim un stat care să aibă o guvernare care să pună deasupra interesului individual interesul colectiv și agenda publică să fie cea care dictează proiectele de anvergură ale Guvernului PNL. În momentul acesta, ca urmare a dialogului pe care l-am avut și cu premierul desemnat Cătălin Predoiu, suntem în etapa în care se merge spre finalizarea proiectului de viziune guvernamentală, care are termen pentru a fi depus într-o primă formă 28 februarie. În momentul în care pe 28, dată limită de prezentare a acestui program de guvernare, vom avea materialul, îl vom pune în dezbaterea atât internă a PNL, cât și a societății civile. Vrem o dezbatere reală pe acest program", a declarat Gorghiu, într-o conferință comună cu copreședintele PNL Vasile Blaga. Ea a subliniat că, în ceea ce privește preluarea exercițiului guvernării, PNL își dorește alegeri anticipate, scrie Agerpres.


Comentează știrea

MIHA
5 ianuarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3393 secunde