Vosganian s-ar afla pe lista miniștrilor remaniabili

209
Vosganian s-ar afla pe lista miniștrilor remaniabili - varujanvosganian1-1361435021.jpg
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ar putea fi remaniat din Guvernul Ponta după Congresul PNL, scrie gandul.info. Vosganian și-a exprimat, la finalul ședinței conducerii PNL, nemulțumirile în legătură cu modul în care au fost împărțite atribuțiile în Guvernul Ponta.


Liberalul Varujan Vosganian a avut o discuție în cerc restrâns cu câțiva parlamentari liberali, în care și-a exprimat nemulțumirile și a spus, pe un ton aprins, că liberalii au avut de pierdut la împărțirea ministerelor.


"Daniel Chițoiu este ministru peste un vraf de hârtii, Fenechiu doar peste Căile Ferate, Nicolăescu nu are banii de la Sănătate, iar eu când îmi exprim nemulțumirile, Ponta mă amenință că mă dă afară din Guvern", le-a spus Vosganian colegilor de partid, potrivit unor surse liberale. În tabăra social-democraților, ultimele ieșiri publice ale ministrului Vosganian au generat iritare.


"Vosganian se află pe lista miniștrilor remaniabili", a declarat, pentru gândul.info, un lider PSD. Surse din PSD susțin că remanierea guvernamentală se va face după Congresul PNL, printre numele aflate pe listă aflându-se și Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2935 secunde