Claudiu Iorga Palaz:

"Vreau să pun umărul la salvarea echipei Farul Constanța"

2689
40

Articole de la același autor

Candidatul UNPR la Primăria Constanța, Claudiu Iorga Palaz, a declarat în exclusivitate pentru Cuget Liber că are intenția de readuce glorie echipei FC Farul Constanța, ajutând clubul cu partea de finanțare și logistica de care acesta are nevoie.

"Sunt singurul candidat constănțean și am atașament față de echipă"

Palaz a menționat că a luat această decizie în urma unor discuții pe care le-a purtat cu su-porterii echipei. Palaz amintește că pe vre-mea când era prefect susținătorii echipei Farul Constanța i-au solicitat să se implice pentru a suplini lipsa de angajament de care dădea dovadă administrația Mazăre-Constantinescu.

"În discuțiile pe care le-am avut cu suporterii, că de aici a pornit totul, de pe vremea când eram prefect, ei mi-au spus: «Domnule, avem niște probleme. Vă rugăm să ne ajutați!». Am luat în calcul să vedem ce aș putea face eu ca prefect. Am încercat să găsesc o variantă să susținem echipa Farul. Știți foarte bine că este susținută de o persoană, dar m-am gândit că este mult mai importantă implicarea autorității locale, respectiv a unui primar, decât cea a unei persoane fizice. Am început să port fel și fel de discuții pentru a găsi o modalitate de a sprijini echipa, însă nu am reușit să fac nimic concret pentru că nu aveam direct finanțele și logistica necesară de care beneficiază un primar. Nu am făcut promisiuni echipei, a fost o discuției pe care mi-am dorit să o port ca și constănțean, nu sunt microbist, dar sunt constănțean și sunt aproape de echipă. Chiar dacă nu ești pe stadion în mod curent, patriotismul local trebuie să existe. Nu ai cum să nu zâmbești atunci când echipa ta câștigă, atâta timp cât faci parte și ești de aici. De fapt, cred că sunt singurul candidat care este chiar din Constanța și nu avea cum să lipsească acest obiectiv din programul meu electoral", a menționat Palaz.

"Îi admir pe suporteri pentru dedicarea lor"

Întrebat cum are de gând să pună clubul Farul pe picioare, Claudiu Palaz a menționat că va lăsa specialiștii să se ocupe de partea organizatorică, menționând că o bună parte din idei vor veni din partea suporterilor.

"Nu este doar o promisiune. Dacă nu am putut să o fac atunci când ocupam funcția de prefect, o voi face cu siguranță ca primar. Am logistica necesară, mă gândesc să intrăm într-o discuție serioasă cu cel care are acum echipa. Deja am abordat subiectul. El se află actualmente la București, dar din ce am discutat telefonic mi-a spus că este de acord să punem umărul pentru salvarea echipei. Modul și gestionarea acestui subiect din punct de vedere al activității sportive trebuie făcută de specialiști. Nu pot să-mi dau eu cu părerea ca jurist sau ca lucrător în ad-ministrație, având pretenția că mă pricep și la fotbal. Eu știu că în România toată lumea se pricepe la politică și la fotbal, dar nu vreau să merg pe acest principiu. Nu mă pricep la fotbal, dar știu pe cine să contactez pentru a pune această echipă pe picioare și am determinarea necesară. Practic, voi sprijini financiar echipa și voi face tot ceea ce îmi va cere clubul să fac în calitate de primar pentru susținerea acestei echipe. Sunt dispus să depun tot efortul necesar pentru a aduce Farul acolo unde era înainte. Sunt convins că atât suporterii, cât și cei care s-au ocupat înainte au deja un plan pentru rezolvarea acestor probleme. (…) Am încredere în suporteri pentru că sunt convins că acțiunile lor sunt făcute din suflet și sunt total dezinteresate. Îi admir pentru dedicarea lor, indiferent că plouă, ninge sunt pe stadion alături de echipă și pentru asta merită toată admirația", a declarat Claudiu Palaz.

"Mazăre și Nicușor spalauă bani prin Fundația Sportului Constănțean"

Palaz a menționat că actuala conducere atât a Primăriei Constanța, cât și cea a Consiliului Județean, ar fi putut să soluționeze problemele echipei dacă ar fi alocat măcar jumătate din sumele atribuite celorlalte sporturi.

"De fapt, principala problemă care s-a pus este colaborarea dintre club și Primăria Constanța. Sunt și în țară mai multe primării care fac acest lucru, de ce să nu procedăm la fel și la Constanța. Știți foarte bine că s-au dus foarte multe sume de bani către celelalte sporturi: handbal fete 20 de miliarde, handbal băieți 60 de miliarde, baschet băieți 15 miliarde, rugby 30 de miliarde, iar la fotbal 0 lei alocați de actuala conducere atât a CJC-ului, cât și a Primăriei Constanța. Nu am nimic cu celelalte sporturi, dar eu cred că o repartiție echilibrată nu ar face altceva decât să ducă echipa Farul acolo unde îi este locul. Știți foarte bine cum spălau bani prin acea Fundație a Sportului Constănțean la care erau asociați Nicușor Costantinescu, Radu Măzăre și Sorin Strutinski. În ceea ce mă privește, exclud orice colaborare de acest gen, adică prin care să bag bani într-o fundație și nu am controlul absolut asupra sumelor de bani care sunt repartizate. Sunt dispus să semnez un parteneriat cu suporterii dacă va fi nevoie pentru a le arăta că sunt hotărât și că nu este doar o promisiune", a declarat Palaz.  

Comentează știrea

40 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Andrei
17 mai 2012
TACI

Mars cu vrajeala ca nici cu asta nu ai cum sa castigi:)

Daniel
17 mai 2012
Despre..

Bai fratilor e misto daravela. Se face ca 2 PDL-isti acum transformati asemeni lui Greuceanau, vor sa il bata pe bagabont. Asta, Palaz a devenit si microbist. Ce isi zice: Iua voturi de la babuinii din galerie. Palazuleeeee! Mai naivilor care mai aveti capacitatea de a crede ca astia il dau jos pe bagabont. Va reamintesc urmatoarele: 1 Castiga din prima cel cu voturi mai multe. 2 Acestea le va lua MAZARE. Ce doamne fereste nu pricepe-ti? Daca earu astai opozantii lu` Pastaie uniti, mai aveau o sansa. Asa ZERO! Nada! Nula! O sa ma injurati. Vor iesi postacii creduli cu mezaje siropoase. Dar o sa vedeti voi. Sa nu zice-ti ca nu v-am scris negru pe alb. Un mic amanunt. Stiti cat la suta din cei care merg la vot sunt pomanagii care iau punga? va spun eu. 38% din pop orasului. Ati priceput netotilor?

mishu
17 mai 2012
lasa vrajeala

lasa vrajeala, ca la bagi bani si alte chestii deastea, ca la farul trebuiesc bani, nu 1 leu pentru seminte cum te gandesti tu ca ar trebui. Eu unu si nu cred ca sunt singurul m-am cam saturat de promisiuni, fapte nu vorbe.

un alegator
17 mai 2012
FALS

Si cand zambeste se vede ca e mincinos.Si nemernic.Cum sa candidezi la primarie cand ar fi trebuit sa-l sprijine pe domnul CHIRU.Niciodata mazare nu a avut un contracandidat atat de puternic si sustinut.

modiano
17 mai 2012
palas

atept si eu un primar care sa nu mai arunce cu banii in vrabii : - ca peste tot in lume cluburile sportive sunt afaceri private nu cu bani de la buget (de la cei multi). Vreau sa-i vad si eu pe fotbalisti si restul cu 1000 lei leafa. - sa nu mai puna garduri pe marginea trotuarelor si a spatiilor verzi ca sa aiba pe ce da banii degeaba 10 ani la rind sau mai mult pentru vopsit sau inlocuit (oricum Constanta arata ca un oras subdezvoltat)

Coditza
17 mai 2012
Palaz a dat lovitura :)))

cu articolul asta a mai strans 300 de voturi... care la nivelul populatiei municipiului nu-l ajuta sa puna virgula dupa 0 dar oricum e tare! Face pact cu suporterii :))) sa fim seriosi. Bai nene... FARUL este a in topul celor mai mari 10 echipe de traditie ale tarii..aici trebuie bani, trebuie un proiect, trebuie adusi profesionisti si nu capusele (LICA,ANTONESCU si NEAMUL LOR DE MACHEDONI) care stau cu banul in buzunar la club,,,fumeaza trabucuri...si platesc jucatorii pe state de plata ante-datate.... (vezi cazul lui Liviu Stefan) ... la Farul daca intra politia economica peste ei numai scapa nici femeia de servici sub 20 de ani cu executare. FARUL a murit la fel ca si CRAIOVA in momentul in care a fost lasat de BOSANCEANU.... toti "suporterii" in frunte cu stiu ei cine MERGEAU CU SICRIUL PE STRADA...FARUL NOSTRU MOARE pe mazare in P..A il doare...BOSANCEANU m..e Bosanceanu..si acum stau si plang pe forumuri...mi-e sila de galeria asta de drogati care nici numai merg in deplasari mai nou. Fac 2 pe an la Ovidiu ca sa-l jigneasca pe Hagi si la Tulcea ca sa-i alerge aia pe batatura. Nea Palaz la echipa asta trebuie adus un expert in MARKETING care sa stie sa atraga lumea la stadion sa faca produse promotionale si sa aduca copii din scoli care acum tin toti cu STEAUA. Expresia "IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA" e o balarie compusa la betzie.... CONSTANTA IUBESTE STEAUA .... nu o face pe patriotul local si spune-ne cu cine ti din Bucuresti? IAR CUGETUL IN LOC SA FACA CAMPANIE PE FATZA SI SA SE DEOSEBEASCA DE CURVELE DE LA TELEGRAF ar trebui sa fie OBIECTIV .... insa toti jurnalistii sau ma rog sefii de redactii sunt VANDUTI.... LA FEL SUNT SI ASTIA DE LA CUGET...D-AIA CONSTANTA A AJUNS IN HALUL IN CARE A AJUNS..PT CA DREPTURILE SI NEVOILE CETATENILOR NU SUNT APARATE SI NU SUNT SPUSE ASA CUM AR TREBUII...TOTUL SE FACE PENTRU A SATISFACE ANUMITE INTERESE

suporter FC Farul
17 mai 2012
Bravo !!!

Ei asa da, acum sa il vedem pe Mazare ca spune asa ceva :)) "Nu stiu, nu ma intereseaza fotbalul" Claudiu ai votul suporterilor faristi !!!

un constantean
17 mai 2012
tu si fotbalul....

DAR PANA AZI UNDE AI FOST MA? PANA ACUM NU AM AUZIT UN CUVINTZEL DESPRE FARUL SAU FORBAL DE LA TINE....... CUN NAIBA CA TI-AI AMINTIT DE ASTA TOOOCMAI ACUM LA ALEGERI... PUN PARIU CA O SA UITI DE TOATE ASTEA DUPA 10 IUNIE....

Dan
17 mai 2012
Pretul apei

Ce-mi place mie mai mult si mai mult la toti care joaca rolul de contracandidati ai mumieisida si ai butoiulstalinskaya e ca toti spun poezii si nici unul nu spune nimic de ceea ce ii arde mai tare pe toti constantenii: -pretul criminal al APEI POTABILE care e de aproape trei ori mai mare decit in alte judete; -pretul APEI DE CANALIZARE care e de peste doua ori mai mare decit pretul APEI POTABILE IN ALTE JUDETE ceea ce strigator le cer, deci e de 5-6 ori mai mare decit pretul apei de canalizare in alte judete(!!!); -cantitatea de apa de canalizare care e egala cu cantitatea de apa potabila ceea ce se numeste TILHARIE PE FATA.

un hot
17 mai 2012
mare microbist

Mare microbist si infractorol asta un pervers va salva Farul cum a salvat si portul

40 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4896 secunde