Vrei să vinzi vată de zahăr? Primăria Constanța te așteaptă la licitație

232
Vrei să vinzi vată de zahăr? Primăria Constanța te așteaptă la licitație - constantavatadezahar-1493051333.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța organizează licitație publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente în Constanța, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017. Activitățile vizează producerea și comercializarea înghețatei (utilaj specializat - vehicul), producerea și comercializarea sucurilor naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr (utilaj specializat - vehicul/aparat), închirierea de echipament sportiv (biciclete simple/karturi) și comercializare de înghețată (tonetă). 


Licitația va avea loc la data de 15 mai, ora 12.00, la sediul Primăriei Constanța. 


Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată. Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, moda-litatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare. 


Documentele licitației se pot procura, între orele 13.00 - 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3. Data limită pentru depunerea ofertelor este 4 mai, ora 16.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4408 secunde