Zanfir Iorguș îi cere lui Tusac să renunțe la plângerea privind dizolvarea Consiliului Local

780
Printr-un comunicat de presă, deputatul Zanfir Iorguș le solicită primarului municipiului Mangalia și consilierilor locali să ajungă la un consens pentru a debloca activitatea administrației locale.
În opinia sa, cele două părți ar trebui să accepte calea dialogului și a colabo-rării pentru a face ca orașul să iasă din blocaj. "Din cauza acestor dispute, Mangalia nu are buget local, au fost blocate toate proiectele de investiții, în curând nu se vor mai putea face plăți, toate acestea afectând, în cele din urmă, cetățenii orașului, care nu au nicio vină pentru această situație", susține Iorguș în același comunicat.
Totodată, el îi cere primarului Mihai Claudiu Tusac să-și retragă solicitarea privind dizolvarea Consiliului Local și organizarea de noi alegeri locale.
În situația în care primarul nu va renunța la demersul său, el este dispus să îi so-licite ministrului Administrației și Internelor constituirea unei comisii ministeriale, care să ancheteze situația creată în Mangalia și să dispună luarea măsurilor legale ce se impun.
De asemenea, Iorguș face apel și la prefectul județului Constanța, Tit-Liviu Brăiloiu, pentru a se alătura acestui demers de soluți-onare a situației de la Mangalia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4149 secunde