În timp ce Tusac așteaptă dizolvarea Consiliului Local

Zece aleși locali din Mangalia s-au întrunit ieri în ședință extraordinară

356
Cei zece consilieri ai PC, PD-L, PNL și PRM s-au întrunit ieri într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Mangalia. Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâre care au fost aprobate în unanimitate.
Primul proiect, inițiat de către consilierul liberal Viorel Oleniuc, a vizat suspendarea taxei de stațiune. Conservatorul Vasile Olan a inițiat și el un proiect de hotărâre privind suspendarea autorizării de funcționare a agenților economici.
Ultimul proiect de hotărâre a avut drept obiectiv desemnarea unui reprezentant în Adunarea Generală a Asociaților la S.C. "Administrarea Parcului Industrial Mangalia" SRL. Inițiatorul său, democrat-liberalul Paul Foleanu, a explicat faptul că actualul reprezentant, primarul Mihai Claudiu Tusac, se află în incompatibilitate cu această funcție. Astfel, aleșii locali l-au desemnat pe liberalul Lucian Nechita să îi reprezinte în AGA.
Trebuie menționat faptul că primarul Claudiu Tusac nu a mai convocat Consiliul Local Mangalia din noiembrie 2008, iar în februarie 2009 a solicitat în instanță dizolvarea acestuia, în prezent procesul fiind pe rol la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5578 secunde