Zgonea: România este interesată de companiile americane

104
Zgonea: România este interesată de companiile americane - zgonea-1446115603.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a participat la Washington la lucrările organizate în cea de-a doua zi a ediției din acest an a Parliamentary Intelligence - Security Forum, informează un comunicat al Camerei Deputaților.


"Temele abordate în cadrul Forumului Parlamentar vizează probleme extrem de importante în contextul provocărilor și amenințărilor actuale la nivel regional, dar și global. Sunt prezentate și dezbătute aspecte relevante ce țin de lupta împotriva finanțării terorismului, securitatea cibernetică și problematica de informații, lupta împotriva circuitelor financiare clandestine, cooperarea instituționalizată dintre UE și SUA în acest domeniu", a declarat Valeriu Zgonea, potrivit sursei citate. 


Președintele Camerei Deputaților a avut, de asemenea, miercuri, o nouă serie de întâlniri bilaterale cu înalți oficiali americani, printre care Ted Poe, președintele Subcomisiei pentru terorism, neproliferare și comerț din Camera Reprezentanților, Pete Sessions, președintele Comisiei pentru legislație din Camera Reprezentanților, Dana Rohrabacher, președintele Subcomisiei pentru afaceri externe privind Europa, Asia și riscuri emergente. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4503 secunde