Zi cu emoții pentru Victor Ponta

147
1
Zi cu emoții pentru Victor Ponta - jurnaluldeilfovro-1433745503.jpg
Premierul Victor Ponta va afla azi când vor avea loc dezbaterile asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului și când va lua Parlamentul în discuție ridicarea imunității sale.

Comisia juridică din Camera Deputaților se reunește în jurul orei 11.00 pentru a relua discuția despre dosarul în care apare numele premierului Victor Ponta și pentru care președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Mai exact, mâine, Comisia trebuie să trimită Biroului Permanent o primă informare despre acest dosar și să fie stabilită data la care se va lua în discuție ridicarea imunității lui Victor Ponta, cerută de procurorii DNA.

Două ore mai târziu, birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului vor stabili calendarul moțiunii de cenzură depuse vineri de liberali. O moțiune prin care se cere demisia lui Victor Ponta. Ca aceasta să aibă o șansă, liberalii trebuie să negocieze susținere atât din partea UDMR, cât și a partidelor din actuala coaliție.

Liderii PSD din teritoriu vin la București, convocați de Victor Ponta. După ora 15.00, Comitetul Executiv al PSD ar trebui să își reafirme susținerea față de premier. Unii lideri din țară și-au prezentat deja poziția de susținere și au spus că Victor Ponta trebuie să rămână în funcție și să continue programul de guvernare. Alții se pare că sunt rezervați în această privință, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

catalin
8 iunie 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4541 secunde