ZI DECISIVĂ pentru PONTA! Primul termen în procesul de corupție și ședința în care PSD îi decide soarta

112
1
ZI DECISIVĂ pentru PONTA! Primul termen în procesul de corupție și ședința în care PSD îi decide soarta - ponta-1442822299.jpg
Social democrații se întâlnesc la ora 11 în ședința Comitetului Executiv și vor hotărî dacă îl susțin în continuare pe Victor Ponta la șefia Guvernului.

Președintele interimar Dragnea a precizat că premierul are susținerea sa,dar nu știe ce decizie se va lua întrucât nu a discutat cu toți șefii din partid. Dacă din interiorul PSD se anunță o oarecare liniște pentru premier, nu așa stau lucrurile și în Coaliția de guvernare, întrucât un senator din UNPR cere demisia lui Ponta, iar liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu vrea o amplă discuție în Coaliție.


Fostul premier spune că este obligatoriu ca și actuala coaliție de guvernare să se reunească și să discute situația premierului.

"Probabil că intrăm într-o criză politică, îmi este greu să anticipez care va fi reacția premierului, vom vedea și sigur că, fără doar și poate, e obligatoriu ca actuala coaliție de guvernare să se reunească și să discute situația aceasta", a declarat Tăriceanu.

Tot astăzi, fostul șef al social-democraților intră pe mâna magistaților, acesta având primul termen în procesul de corupție în care esta cercetat pentru spălare de bani și trafic de influență alături de fostul ministru al transporturilor, Dan Șova.



Comentează știrea

carmen
21 septembrie 2015
e timpul sa faci bani

Afacere online acasa! Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : "PSD se află într-o situație nedorită"
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : DNA îl reclamă pe Ponta la CSM
Pagina a fost generata in 0.2712 secunde