Zi decisivă pentru Ponta. Se dezbate a treia moțiune de cenzură

124
1
Zi decisivă pentru Ponta. Se dezbate a treia moțiune de cenzură - rovanaplumbsustineintroducereaun-1434090749.jpg

Articole recomandate

Astăzi se dezbate în Parlament moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!". Atât dezbaterile cât și votul final au loc în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților. PSD se va abține de la vot. Anunțul a fost făcut de Rovana Plumb la Realitatea Tv. Decizia vine după ce Gabriel Oprea a anunțat că și UNPR se va abține de la vot. Daniel Constantin, președintele PC, a declarat în exclusivitate pentru realitatea.net, că nici parlamentarii PC-PLR nu vor vota la moțiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură privind votul prin corespondență și alegerile parțiale este semnată de 183 de senatori și deputați de la PNL, grupul popular și democrat, precum și parlamentari PSRO. PNL are în total 174 de parlamentari, iar PSRO are 12. Astfel, pentru a fi adoptată moțiunea, mai sunt necesare 92 de voturi pentru.

Comentează știrea

rodica
12 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5487 secunde