Zile decisive pentru tehnocrați. Cine sunt miniștrii vizați de remaniere

141
Zile decisive pentru tehnocrați. Cine sunt miniștrii vizați de remaniere - ciolos-1463220879.jpg

Articole recomandate

Premierul hotărăște cine mai pleacă din guvern, totul la ordinele lui Iohannis. Se apropie finalul evaluarii miniștrilor, după care Cioloș va anunța eventuale remanieri. Vineri a avut loc ultima întâlnire între președinte și premier, unde s-a discutat și acest subiect, transmite România TV.

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis în această săptămână, iar unul din subiectele principale a fost și criza din sănătate. De altfel, în perioada următoare premierul hotărăște cine pleaca din guvern, în urma evaluărilor din cabinetul său.

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, ar putea fi primul dintre miniștri vizați de remaniere. Klaus Iohannis și-a exprimat nemulțumirea că nu s-au găsit resurse financiare pentru indemnizația mamelor, precum și pentru legea salarizării unitare.

De asemenea, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ar putea să părăsească Guvernul.

Trei dintre miniștrii din Cabinetul Cioloș și-au încetat mandatul: ministrul Muncii, ministrul Fondurilor Europene și ministrul Culturii. Primii doi și-au înaintat demisia, în timp ce Vlad Alexandrescu a fost revocat din funcție de premier, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1053 secunde