Ziua Națională a României, marcată de UDTR la Palatul Copiilor

147
Ziua Națională  a României, marcată de UDTR la Palatul Copiilor - steagromaniadrapel07324100-1385677737.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) marchează, astăzi, de la ora 13.00, 95 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, printr-un spectacol intitulat "Sărbătoarea națională în sufletele noastre". Evenimentul se va desfășura la Palatul Copiilor și va reuni 100 de elevi din școlile constănțene.

În cadrul manifestării, vor fi premiați elevii participanți la concursurile de desen și de creație literară lansate în școlile din Constanța la începutul lunii noiembrie, având ca tematică Ziua Națională a României.

Evenimentul este organizat de comisia de cultură a UDTR și este coodonat de președintele acestei comisii, Serin Turkoglu.

"Am conceput acest proiect cu scopul de a promova simbolurile naționale în rândurile elevilor fie că sunt români sau etnici turci. Considerăm că prin aceasta, noi, etnicii turci din Dobrogea contribuim la menținerea climatului de respect și toleranță interetnică și interconfesională împământenit în Dobrogea de sute de ani. Nu putem afirma cu prilejul Zilei Naționale decât România te iubim-La mulți ani!", a spus Serin Turkoglu.

La eveniment, vor participa președintele UDTR, Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, muftiul Iusuf Muurat, reprezentanți ai administrației publice locale și ai ISJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde