113 ani de activitate balneară la Sanatoriul Techirghiol

3319
2
Anul acesta, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol aniversează 113 ani de balneologie în stațiune. Evenimentul va fi marcat, week-end-ul acesta, printr-un simpozion intitulat "113 ani de balneologie la Techirghiol. Tradiție și inovație în context european", care începe astăzi și se derulează până duminică.

Vasilică Rusu, managerul unității sanitare, spune că, în cadrul evenimentului, va fi prezentată experiența sanatoriului în activitatea profesională și științifică, precum și proiectele avute în vedere de conducere pentru dezvoltarea activității medicale balneare în context european.

Primii invitați sosesc astăzi, între orele 14.00 și 19.00, când vor fi înscriși și participanții la eveniment, iar în această seară, de la ora 19.00, va avea loc un cocktail de bun venit. Simpozionul va începe mâine dimineață, la ora 9.00, iar de la ora 15.00, cei prezenți vor putea vizita baza de tratament, unde se vor face aplicații de factori terapeutici naturali. Duminică, de la ora 9.00, se va merge în vizită la extracția de nămol, iar între orele 12.00 și 13.00 va avea loc închiderea lucrărilor și vor fi prezentate concluziile simpozionului.

Comentează știrea

Hermes Birkin Bags For Sale
30 octombrie 2014
Hermes Birkin Bags For Sale

113 ani de activitate balneară la Sanatoriul Techirghiol | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Cheapest Hermes Birkin Bag Price http://www.doclegal.it/images/cheap-hermes-handbags/cheapest-hermes-birkin-bag-price-1001.asp Hermes Birkin Bags For Sale http://www.aact.nu/Files/slideshow/wallet/hermes-birkin-bags-for-sale-replica-hermes-bags-uk-5208.asp

Hermes Dogon Purse Replica
30 octombrie 2014
Hermes Dogon Purse Replica

113 ani de activitate balneară la Sanatoriul Techirghiol | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Wallet Price http://www.happybookland.co.kr/upload/hermes-handbag/hermes-wallet-price-hermes-handbag-replica-china-7442.asp Hermes Dogon Purse Replica http://www.eksid.com/images/hermes-online/hermes-dogon-purse-replica-cheap-hermes-handbags-3110.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.384 secunde