113 ani de activitate balneară la Sanatoriul Techirghiol

3466
Anul acesta, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol aniversează 113 ani de balneologie în stațiune. Evenimentul va fi marcat, week-end-ul acesta, printr-un simpozion intitulat "113 ani de balneologie la Techirghiol. Tradiție și inovație în context european", care începe astăzi și se derulează până duminică.

Vasilică Rusu, managerul unității sanitare, spune că, în cadrul evenimentului, va fi prezentată experiența sanatoriului în activitatea profesională și științifică, precum și proiectele avute în vedere de conducere pentru dezvoltarea activității medicale balneare în context european.

Primii invitați sosesc astăzi, între orele 14.00 și 19.00, când vor fi înscriși și participanții la eveniment, iar în această seară, de la ora 19.00, va avea loc un cocktail de bun venit. Simpozionul va începe mâine dimineață, la ora 9.00, iar de la ora 15.00, cei prezenți vor putea vizita baza de tratament, unde se vor face aplicații de factori terapeutici naturali. Duminică, de la ora 9.00, se va merge în vizită la extracția de nămol, iar între orele 12.00 și 13.00 va avea loc închiderea lucrărilor și vor fi prezentate concluziile simpozionului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Februarie 2011
Stire din Social : O afacere de succes din noroi și apă
Pagina a fost generata in 0.2931 secunde