A fost descoperit vaccinul care oprește cancerele periculoase

8274
2
Un vaccin care oprește răspândirea în organism a tumorilor provocate de cele mai periculoase tipuri de cancer, mamar, intestinal și cervical, a fost creat de oamenii de știință din Marea Britanie.
Mii de vieți ar putea fi salvate în fiecare an cu ajutorul acestui vaccin, care pare să fie eficient și în cazul cancerului de pancreas și a celui ovarian, a declarat inventatorul său, profesorul Ray Iles de la Middlesex University din Marea Britanie. În opinia sa, noul vaccin ar putea ajunge pe piață într-un interval de cel mult cinci ani.
În ciuda progreselor înregistrate de medicina modernă, șase tipuri de cancer fac peste 40.000 de victime în fiecare an în Marea Britanie. Cancerul de vezică, care ocupă locul al patrulea în topul celor mai frecvente tipuri de cancer la bărbați, ucide peste 5.000 de britanici în fiecare an și doar jumătate dintre pacienți reușesc să trăiască mai mult de cinci ani după diagnosticare. Cancerul mamar reprezintă cel mai des întâlnit tip de cancer în Regatul Unit, peste 45.000 de cazuri fiind diagnosticate în fiecare an. Această maladie face în fiecare lună peste 1.000 de victime.
Vaccinul creat de cercetătorii de la Middlesex University a fost conceput pornind de la premiza potrivit căreia cele mai periculoase tumori produc un hormon care există în mod normal în organism doar pe perioada sarcinii. Gonadotropina corionică umană (hCG) stă la baza testelor de sarcină din lumea întreagă. Vaccinul micșorează tumorile și, fapt crucial, le împiedică să formeze metastaze. Răspândirea tumorilor în celelalte organe reprezintă principala cauză care provoacă peste 155.000 de decese în fiecare an în Marea Britanie.

Comentează știrea

DyUUbXhiJWMdjd
11 octombrie 2014
vvHUuEmffhUwNc

HfkRlA http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

urrVUgwSRIf
21 octombrie 2014
JRUmKnmkYtQfpsASJi

hCqoqF xqbfmxjelzek, [url=http://ipziiwmmfcal.com/]ipziiwmmfcal[/url], [link=http://buxehezbuyuu.com/]buxehezbuyuu[/link], http://tvpoxlzrweff.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8445 secunde