Adela Popescu, operată de urgență, după ce MEDICII I-AU PUS UN DIAGNOSTIC GREȘIT. Soțul său, mesaj revoltător pe Facebook

4809
1
Adela Popescu, operată de urgență, după ce MEDICII I-AU PUS UN DIAGNOSTIC GREȘIT. Soțul său, mesaj revoltător pe Facebook - adelapopescu-1479371962.jpg

Articole recomandate

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital și a fost operată imediat, după ce a făcut peritonită. Totul s-a întâmplat imediat după încheierea emisiunii "Vorbește lumea", de luni, 14 noiembrie.




"Așa cum, probabil, știți, Adela a suferit o intervenție chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puțin altfel. Este vorba despre o complicație pornită de la o apendicită acuta ce a condus la peritonită pelvină. O apendicită ne poate suprinde pe toți, nu despre asta este vorba. Ci despre incompetența unor medici, incompetența ce a condus către o situație complexă: peritonita.

Diagnosticul inițial de la o clinica renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniștitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare.

Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o țară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizatie si cultura. Da, exact asa! Un sistem in care "Moartea domnului Lăzărescu" se poate întâmpla și azi, și mâine și peste un minut...

Cu speranța ca, copiii noștri mă vor contrazice la un moment dat, vă doresc grijă maximă de sine, sănătate și multe zâmbete!", a postat pe Facebook Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu. 

Comentează știrea

Buna dimineata!
18 noiembrie 2016
Sistemul sanitar

Incompetenta si lipsa de profesionalism e grav si critic ! Aceasta bomba cu ceas loveste pe toată lumea ,mai devreme sau mai târziu ...trăim uneori ca avem zile!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.108 secunde