Află cum va fi modificată taxa de clawback

258
1
Vasile Cepoi, ministrul Sănătății, a decis constituirea unui grup de lucru alcătuit din reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice, ai Ministerului de Justiție, de Sănătate, ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, dar și ai industriei de medicamente. "Dorim să realizăm o analiză de impact privind modificarea formulei de calcul a taxei de clawback. Se vor face simulări care să evidențieze cum vor influența aceste modificări structura bugetului", a declarat Vasile Cepoi după întâlnirile avute pe această temă.

Specialiștii estimează că analiza de impact se va finaliza până cel târziu 15 iunie, iar pe baza acesteia se vor lua și următoarele decizii privind modificarea taxei de clawback. 

Comentează știrea

criza medicamentelor
29 mai 2012
RUSINE !

Sa le fie rusine ! Nici nu isi imagineaza prin ce trec bolnavii de cancer ! Nu e destul stresul faptului ca sunt bolnavi ? Le mai da Ponta inca un stres - poate crapa mai repede , nu ? Mai, Ponta, vezi ca si tu te poti imbolnavi, sau cineva drag tie ! Dar pentru voi va exista mereu o portita de salvare, nu ? Pentru voi vor exista medicamente, nu ? Sa nu credeti ca voi veti trai vesnic !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2629 secunde