Ai smartphone? Iată aplicația care te ajută să slăbești sănătos

117
1
Ai smartphone? Iată aplicația care te ajută să slăbești sănătos - feelingsteenagersinternet-1440067520.jpg

Articole de la același autor

Este foarte ușor să uiți să bei apă destulă, mai ales dacă nu ești foarte activ fizic. Totuși, este foarte important să știm câtă apă trebuie să bem, fie pentru pierderea în greutate, fie doar pentru o stare de sănătate bună.


Dacă ai un Smartphone Android, acesta îți ține companie pe toată durata zilei. El este cel care te poate ajută să te hidratezi corespunzător. Nu trebuie decât să–ți instalezi una dintre aplicațiile de mai jos.


Water your body este aplicația numărul 1 în domeniu, cu peste 5.000.000 de utilizatori. Nu trebuie decât să ne introducem greutatea și aplicația ne va ajuta să aflăm câtă apă trebuie să bem pentru a ne păstra în formă. După ce ai băut un pahar de apă trebuie să-l introduci în aplicație si ea te va anunța când să-l bei pe următorul.


Cum funcționează?

Pe baza unei formule care calculează necesarul personal, ideal, de apă pe baza unui cumul de factori cum ar fi vârsta, greutatea, sexul și stilul de viață. Alege-ți paharul preferat și Hydro Coach îți va reaminti să-l bei și să-l reumpli, scrie http://ehealthromania.com/. 


Comentează știrea

Florica
20 august 2015
Cautam colaboratori part-time

Daca iti doresti sincer sa castigi bani mai multi decat la ora actuala, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa inveti sa acorzi mult mai putina atentie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tau si mult mai multa atentie "micutei voci" care iti vorbeste in sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Sănătate : Donare de sânge. Iată unde
Miercuri, 19 August 2015
Stire din Sănătate : "NU VREM LEGALIZAREA ȘPĂGII!"
Pagina a fost generata in 1.3677 secunde