Alcoolul, stimulent sexual doar dacă este consumat cu moderație

469

Articole recomandate

Consumarea de băuturi alcoolice ca stimulent înaintea unei partide de sex nu garantează obținerea unor performanțe deosebite. Specialiștii spun că puteți avea surpriza să obținea exact contrariul.
Dr. Aurelian Emil Ranetti, medic primar endocrinolog, cu specializare în sexologie, atrage atenția că alcoolul amorțește terminațiile nervoase ale organelor genitale, atât la femei, cât și la bărbați, iar consecința este reducerea plăcerii. "Alcoolul scade gradul de lubrifiere la femei, iar raporturile sexuale devin dureroase. Femeile sunt oricum mai inhibate decât bărbații, iar atunci când limita la alcool este depășită, efectul este de accentuare a inhibării", a precizat medicul.
Băuturile alcoolice pot acționa ca stimulent asupra vieții intime, dacă sunt consumate cu moderație. Potrivit specialistului, doza limită pentru ca alcoolul să aibă efecte benefice este: 300 ml de bere, 100 - 150 ml de vin roșu sau 30 - 35 ml de băuturi spirtoase. Depășirea limitelor duce la apariția problemelor. "Alcoolul în exces crește dorința, dar scade potența", a completat medicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6418 secunde