Alege dantura completă pe implanturi FIXO de la Clinicile Dr. Petru

2768
Alege dantura completă pe implanturi FIXO de la Clinicile Dr. Petru - dentist-1703699651.jpg

Articole recomandate

Într-o lume în continuă evoluție, în care tehnologia medicală devine tot mai avansată, reabilitarea danturii pe implanturi dentare a devenit o soluție revoluționară pentru restabilirea sănătății orale și a încrederii în zâmbet. De la pierderile dentare cauzate de diverse motive precum cariile, traumatismele sau afecțiunile gingivale, mulți oameni se confruntă cu provocarea de a-și regăsi funcționalitatea orală și estetica zâmbetului.

Clinica Dr. Petru din Constanța oferă servicii de reabilitare totală a danturii „Sigur cu FIXO”. Acest tip revoluționar de implanturi nu mai are conexiune bont-implant, reducând riscul ruperii. Clinicile Dr. Petru sunt primele care au adus implanturile FIXO în România.

 

Tehnologia FIXO prezintă 5 motive pentru care să alegi dantura completă pe implanturi de la Dr. Petru:

Clinica Dr. Petru este o rețea de clinici specializate în servicii medicale dentare de înaltă calitate, cu peste 20 de ani de experiență.

Reabilitarea orală „Sigur cu Fixo” folosește implantul FIXO, implant realizat de către OXY IMPLANT în facilitățile de producție de pe malul lacului Como. Implantul FIXO, este un implant monobloc care nu mai are conexiune bont-implant, reducând astfel riscul ruperii lui sau a conexiunii cu bontul dentar. Inserarea este mult mai simplă, vindecarea mai rapidă și riscurile apariției afecțiunilor specifice dispare. Implantul FIXO a fost special conceput pentru lucrări de protezare definitive cu încărcare imediată.

Ghidajul computerizat permite planificarea digitală a intervenției, evitând astfel abaterile existente în chirurgia convențională. Folosirea chirurgiei ghidate sau a celei convenționale, rămâne la dispoziția medicului, în funcție de situația pacientului.

Cu „Sigur cu Fixo” beneficiezi de o garanție biologică de 3 ani și o garanție mecanică de 5 ani.

Coroanele dentare sunt de cea mai înaltă calitate, fiind realizate din material ceramic, polimeri sau oxid de zirconiu.

Pentru a afla mai multe accesați link-ul: https://cliniciledrpetru.ro/dantura-completa-dr-petru/

Adresă: Blvd. 1 Decembrie 1918 nr.12 L53A, Constanța (intersecția Casa de Cultură)

Info: 0770 204 302

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4253 secunde