Alimente care vă scapă de riduri

470

Femeile cărora le plac dulciurile au un risc mai ridicat de a face riduri. Medicii spun că, în cazul persoanelor care consumă mult zahăr, pielea se lasă mai repede, fibrele de colagen și elastina se distrug, iar tenul arată îmbătrânit.
La fel, există alimente care sunt de ajutor în a menține tenul tânăr și a preveni apariția ridurilor. Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, câteva dintre aceste alimente, recomandate de nutriționiști.
l Fructe și legume - consumați, zilnic dacă s-ar putea, un platou de fructe și legume. Acestea conțin antioxidanți, vitamine și minerale care apără organismul de radicalii liberi.
l Nuci și semințe - sunt bogate în vitamina E, care ajută la regenerarea dermei.
l Uleiul de măsline trebuie să nu lipsească din meniul de zi cu zi.
l Consumați pește, carne de pui slabă, fasole sau linte - excelente surse de proteine.
l Cereale integrale - fie că este vorba de paste integrale, de orez brun sau pâine integrală, asigurați-vă că aveți o sursă de cereale integrale la masă. Sunt bogate în fibre, oferă seleniu și zinc și echilibrează zahărul din sânge.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7801 secunde