Concurs Alimente-minune pentru un abdomen sexi

1191
Alimente-minune pentru un abdomen sexi - 58abb6a8bc69388368f0a273f4079f80.jpg
E vară. Plajă, piscină, ștrand, orice cu vedere la buric. Tocmai de aceea, abdomenul nostru trebuie să arate mai bine ca niciodată. Ușor de spus, greu de făcut. Totul este să avem ambiție.

Un abdomen plat este visul oricărei femei, iar la un abdomen cu pătrățele visează orice bărbat. Însă, pentru a le avea, trebuie să mai și muncim și să fim atenți cu alimentația. Combinația dintre dietă și exerciții fizice, fie ele și banalele abdomene, dă cele mai bune rezultate. Însă medicii au și câteva sfaturi pentru noi. În primul rând, ar trebui să renunțăm la sare, complet și definitiv. Așa cum ar trebui să stăm departe și de toate mâncărurile procesate conservate, precum supele instant, sandvișurile, fast-food.
Este foarte important să ne hidratăm foarte mult. Cu cât bem mai multă apă, cu atât organismul nostru va fi capabil să elimine apa în plus. Încercați ceaiul de ghimbir, cu puțină lămâie, evident, fără zahăr sau alți îndulcitori.
Nu trebuie să exagerăm cu carbohidrații. Încercați să consumați cât mai puține produse care conțin făină, mai ales făină albă. Este imperios necesar ca dieta să fie bogată în vitamine, însă din cele slabe, și săracă în carbohidrați procesați și grăsimi. Potrivit Food Standards Agency, ouăle reprezintă o sursă excelentă de protei-ne, care ne ajută să scăpăm de grăsimea din jurul taliei.

Ouăle favorizează scăderea în greutate
Până acum, ouăle au fost considerate un aliment nesănătos, din cauza colesterolului. Cu toate acestea, s-a descoperit recent ca nu pot crește cantitatea de colesterol din organism. În plus, ouăle au un conținut bogat de vitamina B12, supliment binecunoscut pentru capacitatea de a favoriza scăderea în greutate.
Din alimentația noastră zilnică nu trebuie să lipsească lactatele. Degresate, evident. Conform cercetătorilor, persoanele care con-sumă în mod frecvent lactate pot pierde cu până la 70% mai multe grăsimi decât cele care nu consumă. De asemenea, unul dintre alimentele minune este fasolea. Ea reprezintă o excelentă sursă de fibre, care ajută la eliminarea toxinelor din organism, dar și o sursă importantă de proteine și fier. Cea mai sănătoasă este fasolea roșie. În general, fasolea de orice tip poate reprezenta un înlocuitor excelent al cărnii.

Morcovii ard grăsimile
Banalele mere, verzi, roșii, indiferent de culoare ne pot ajuta și ele să subțiem stratul de grăsime de pe abdomen. Studiile arată că pectina, conținută în mere, limitează cantitatea de grăsime care poate fi absorbită de celule.
Vedetele dimineților noastre trebuie să fie, în mod obligatoriu, cerealele integrale. Ovăzul, de exemplu, este o alegere excelentă. Conține mulți nutrienți buni și fibre indispensabile dietei zilnice. Consumați numai pâine integrală, orez brun și nu evitați pastele integrale. Gătite cu legume, sunt foarte sănătoase și nu îngrașă.
Dacă vă place carnea, alegeți de pui sau, și mai bine, de pește. Aceasta îi furnizează corpului și acizi grași Omega 3, și proteine slabe, esențiale pentru a crește capacitatea corpului de a arde grăsimile și a construi mușchi.
Ultimul aliment minune pentru abdomenul nostru sunt morcovii. Aceștia conțin caroten, o formă a vitaminei A deosebit de eficientă în eliminarea grăsimilor și a rezi-duurilor din organism. Carotenul se va transforma, în intestine, în vita-mina A și ne va crește considerabil rata metabolismului, iar cu cât aceasta este mai mare, cu atât vom putea arde mai repede grăsimea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7541 secunde