"Am devenit pericol public la scară europeană"

244
1

Articole de la același autor

Deputatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) Marius Pașcan a declarat, într-o conferință de presă susținută la Târgu Mureș, că România a devenit un pericol public la scară europeană prin cele peste 5.000 de cazuri de rujeolă și 26 de decese provocate de această boală, fiind captivă, 'prin epidemiile morții, în Evul Mediu'.

El a spus că i-a adresat o interpelare ministrului Sănătății, Florian Bodog, în care i-a solicitat să comunice măsurile pe care și le va asuma ministerul pentru stoparea epidemiei de rujeolă, pentru asigurarea stocurilor necesare de vaccinuri pentru populație și eventualele campanii de informare pe care le va demara.

'Mă întreb și vă întreb dacă, în evoluția sa medicală, România se mai luptă încă să scape de obscurantismul Evului Mediu și dacă nu cumva are și Ministerul Sănătății o deplină responsabilitate în acest sens? Prin cele peste 5.000 de cazuri de rujeolă înregistrate și 26 de decese cauzate de această boală, am devenit la scară europeană un pericol public. Este un semnal periculos, cât se poate de îngrijorător, dar și o măsură a politicilor gregare și ineficiente prin care Ministerul Sănătății a lăsat la voia întâmplării educația pentru sănătate la nivelul societății românești', a arătat Marius Pașcan.


Sursa agerpres.ro



Comentează știrea

mihai delacu
2 iunie 2017
romania pericol european

pai daca unii procurorii sunt escroci din cauza fricii, atunci adevaratii infractori raman liberi; speram ca intr-o zi nici sa nu mai poata iesi din parche, de frica pistolarilor ! hai pa !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9928 secunde