Analize medicale pentru GRAVIDE, la prețuri promoționale, în Constanța

265
Analize medicale pentru GRAVIDE, la prețuri promoționale, în Constanța - medstarprimasectiemedicala1024x6-1398500057.jpg
 Centrul Medical MEDSTAR 2000 oferă constănțencelor un pachet promoțional pentru analizele speciale din primul și al doilea trimestru de sarcină, pentru depistarea malformațiilor fătului. Pachetul costă 400 de lei și conține și profilul Torch, unul din seturile de analize importante, cu ajutorul căruia se depistează dacă sarcina este expusă vreunui risc, pentru a fi luate din timp măsurile necesare. Profilul Torch este format din opt analize: toxoplasma Ig M și Ig G, Virusul Rubeolei Ig și Ig M, Citomegalovirus Ig G și Ig M și Virusul herpetic 1 și 2.


Laboratorul de analize MEDSTAR are la bază un sistem de management performant, datorită: personalului calificat, cu experiență, implicat într-un proces de educație medicală continuă; participării la scheme de intercomparări, împreună cu laboratoare din țară și străinatate (control extern); verificării zilnice a calității probelor (control intern); testării și selecționării permanente a materialelor pentru recoltare și a reactivilor de laborator; etalonării și verificării metrologice anuale a materialelor și echipamentelor utilizate; achiziționării continue de aparatură și echipamente medicale de ultimă generație.


Gravidele interesate să beneficieze de această promoție pot apela următoarele numere de telefon: 0241 / 638 251, 0722 / 574 250, 072 MEDSTAR.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4331 secunde