Apel umanitar: Cursa de 10000 euro, pentru copiii mai puțin norocoși

110
Apel umanitar: Cursa de 10000 euro, pentru copiii mai puțin norocoși - 10558crucearosie7-1470823042.jpg

Articole de la același autor

Salvați Copiii România deschide oficial înscrierile în competiția Bucharest Marathon 2016, al cărei start va avea loc în perioada 8-9 octombrie, în Piața Constituției. Prin participarea la acest eveniment, Echipa Salvați Copiii își propune să intre în cursa de a strânge 10.000 de euro – sumă care poate asigura 10 burse școlare pentru 10 dintre copiii cu povești și rezultate impresionante, înscriși în programele educaționale Școală după Școală, Grădinițe Estivale și A Doua Șansă, derulate anul acesta de organizație.
Inițiativa își propune să vină în sprijinul educației școlare, în condițiile în care peste jumătate dintre copiii din țară noastră se află în risc de sărăcie sau excluziune socială - cel mai mare procent înregistrat de la aderarea României la UE și aproape dublu față de media europeană. 


"La Maratonul București, oamenii pot susține o cauză umanitară printr-o activitate care le face plăcere. Așadar, îi așteptăm pe toți cei pasionați de alergare și, totodată, dornici să facă o faptă bună, să se înscrie în echipa Salvați Copiii. Ne bucurăm de fiecare dată când apelul nostru primește un răspuns pozitiv și sperăm ca participarea la Maratonul București să devină o tradiție prin care, împreună, să le putem oferi copiilor mai puțin norocoși șansa unui viitor mai bun, cu ajutorul educației", a declarat Gabriela Alexandrescu, președinte executiv, Salvați Copiii, România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9336 secunde