Ardeii iuți și usturoiul, afrodiziace la îndemâna oricui

531
Ardeii iuți și usturoiul, afrodiziace la îndemâna oricui - 1d8ebb2deca53a21c4a47422ecf2ae1a.jpg
Dorința sexuală poate fi augmentată cu ajutorul unor plante, fructe, legume sau băuturi, considerate afrodiziace. Folosite din cele mai vechi timpuri, afrodiziacele stimulează circulația sângelui de la nivelul organelor sexuale și pot ajuta, astfel, la creșterea performanțelor sexuale. Afrodiziacele naturale sunt la îndemână, astfel că, dacă monotonia începe să-și spună cuvântul, vă prezentăm mai jos câteva dintre produsele la care puteți apela.
Căpșunile sunt considerate afrodiziace de mare efect, datorită aspectului apetisant, dar și gustului deosebit. Stridiile sunt, de asemenea, incluse în lista afrodiziacelor, grație conținutului bogat în zinc - indispensabil în producerea de testosteron. Ciocolata are rolul de a crește nivelul de serotonină din creier, producând astfel o senzație plăcută de fericire. Ciocolata neagră are un conținut ridicat de cacao și de magneziu, benefice pentru inima și libidoul femeii.
Amatorii preparatelor picante pot degusta ardeii iuți, care au o contribuție semnificativă în stimularea terminațiilor nervoase, ajută la circulația sanguină și "încurajează" eliberarea de endorfină. De asemenea, gustul picant al ghimbirului vă va face inima să bată mai tare și dorința sexuală să crească.
Usturoiul este un alt produs de pe lista de afrodiziace, deși pare greu de crezut. Specialiștii spun că acesta stimulează fluxul sanguin de la nivelul organelor sexuale. La fel, puteți mânca semințe de dovleac înainte de o partidă de sex, căci ajută la producerea de testosteron, prin prisma conținutului de zinc.
Efect afrodiziac au și migdalele (cu mențiunea că trebuie consumate crude), bananele, sucul de rodie, țelina, salata și avocado (bogat în vitamina B, ajută la menținerea echilibrului hormonal).
Sexologii atrag atenția însă că un singur aliment nu va fi suficient pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți viața sexuală. Important este să vă mențineți starea de sănătate, să nu consumați alcool în mod exagerat și să faceți mișcare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5759 secunde