Ardeiul iute contribuie la scăderea mortalității
360
Articole de la același autor
Povestea șocantă la Urgență: "Dacă mai întârziam o oră muream! Mi-a lăsat resturi de frunze și pământ în plagă, după care m-a cusut"
04 Ianuarie 2017
Schimbări de proporții pentru cadrele medicale
06 Decembrie 2016
"Jaful cel mai mare s-a făcut în spitale!". Declarațiile care pot provoca revoluția în sistem
17 Ianuarie 2017
Rădăcina de ghimbir tratează afecțiunile de prostată
16 Ianuarie 2017
Consumul de ardei iute poate contribui la scăderea mortalității, potrivit unei cercetări desfășurate de oameni de știință de la University of Vermont din SUA, scrie UPI.com.
Cercetarea a demonstrat faptul că se poate înregistra o reducere cu circa 13% a riscurilor de mortalitate, în special în cazul atacurilor de cord și al comoțiilor cerebrale, la persoanele care consumă în mod regulat ardei iute.
Concluziile unui studiu anterior, efectuat în 2015 în China, indicau de asemenea o scădere a mortalității la persoanele care au consumat ardei iute sau plante similare, potrivit romaniatv.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 12 Decembrie 2014
Joi, 06 August 2015
Vineri, 22 Februarie 2013
Luni, 10 August 2015