Atenție! Ce substanțe periculoase se ascund în supele instant
131
Articole de la același autor
Cum se moare cu zile în Spitalul Județean. Pacient cu infarct, "uitat" patru ore la Urgență, dus cu elicopterul la București!
06 Octombrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cât costă o naștere, la Constanța, la spital privat vs. Spitalul Județean
24 Septembrie 2014
Deși sunt o alternativă rapidă pentru o masă rapidă, supele instant sunt preparate cu un conținut ridicat de E-uri. O cercetare publicată recent în The Journal of Nutrition relevă niște informații înfricoșătoare și care te fac să renunți la astfel de produse. Potrivit publicației, consumul de supe instant (și alte produse precum tăițeii instant – produse preparate înainte, în care trebuie să adaugi apă clocotită) crește riscul sindromului cardio-metabolic. Acesta reprezintă numărul total de factori care pot duce la boli cardiovasculare, diabet sau accidente vasculare. Ce este șocant este că nu este nevoie decât să consumi supe-instant de două ori pe săptămână ca să crești riscul sindromului cardiometabolic cu 68%, arată studiul. De vină sunt substanțele pe care le conțin: carbohidrați procesați, grăsimi saturate, zahăr și sare în cantități mari, scrie avantaje.ro.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Marţi, 04 Noiembrie 2014