Au fost suplimentate locurile la cea de-a doua specialitate medicală

396

Articole recomandate

Ministerul Sănătății a anunțat suplimentarea locurilor de pregătire în cea de-a doua specialitate. Astfel, la cele 2.360 de locuri publicate inițial la începutul lunii septembrie se mai adaugă 34.
Acestea sunt împărțite în cinci centre universitare. Cele mai multe sunt în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa" din Iași, unde au fost anunțate 12 locuri în plus față de cele 187. Urmează UMF Craiova, cu 11 adăugate la cele 153 locuri afișate la începutul lunii.
În restul centrelor universitare în care s-au raportat noi locuri, numărul nu a depășit cifra cinci (Cluj-Napoca). La UMF "Carol Davila" din București au fost adăugate doar două locuri, pe geriatrie și gerontologie și ortodonție și ortopedie dento-facială.
Reamintim că ministrul Atilla Cseke a aprobat metodologia pentru cea de-a doua specialitate în regim cu taxă în anul 2010 și a anunțat că stagiul începe în luna octombrie. În ceea ce privește taxele anuale, acestea sunt fie 6.450 de lei, fie 8.600 de lei, în funcție de specialitatea aleasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5516 secunde