Balsamul de păr cu morcovi şi nucă de cocos revitalizează părul

95
Balsamul de păr cu morcovi şi nucă de cocos revitalizează părul - balsamsursamedinik-1660832911.jpg

Articole de la același autor

Căderea părului este o problemă estetică ce afectează atât bărbaţii, cât şi femeile. Cu toate acestea, nu este momentul să disperaţi, pentru că există câteva opţiuni naturale, simple şi practice pentru a stimula creşterea părului şi a-l face mai voluminos, strălucitor şi puternic. De exemplu, susţin specialiştii, aplicarea unui balsam de păr cu morcovi şi nucă de cocos preparat acasă este o idee excelentă. Aceste două produse naturale sunt eficiente pentru sănătatea organismului, cât şi pentru stimularea creşterii părului. În plus, aceste ingrediente nu necesită nicio metodă de procesare complicată, iar reţeta este foarte simplă. Pe scurt, nuca de cocos şi morcovii conţin nutrienţii necesari pentru îngrijirea, întărirea şi stimularea creşterii părului.
 

Aşadar, beneficiile lor sunt sporite atunci când le folosiţi împreună. Laptele nucii de cocos este folosit în mod obişnuit în produsele de îngrijire a părului şi este obţinut prin stoarcerea pulpei de cocos zdrobite. Mai mult decât atât, nuca de cocos este bogată în vitaminele B, C şi E, fier, magneziu, calciu, seleniu, fosfor, proteine, aminoacizi, oligoelemente şi săruri minerale. Toate acestea sunt componente vitale pentru stimularea creşterii părului. Pe lângă faptul că oferă strălucire, datorită capacităţii sale mari de hidratare, nuca de cocos este foarte eficientă în protejarea părului împotriva deteriorării provocate de dispozitivele cu aer fierbinte, cum ar fi uscătorul de păr şi peria electrică. De asemenea, există şi factori de mediu ce contribuie la deteriorarea părului, cum ar fi vântul, praful şi gazele poluante.


Acţiunea morcovilor se concentrează în principal pe stimularea circulaţiei sanguine adecvate la nivelul scalpului. În acelaşi timp, morcovii întăresc foliculii de păr şi îi protejează împotriva agresivităţii razelor solare UV. Luaţi trei morcovi mari raşi, peste care adăugaţi 750 ml lapte de cocos. Pentru început, daţi prin răzătoare morcovii şi apoi strecuraţi sucul cu ajutorul unui tifon curat. Imediat după aceea, amestecaţi sucul de morcovi cu laptele de cocos până obţineţi un lichid omogen. Pentru a aplica acest balsam natural, atât părul, cât şi scalpul trebuie să fie complet curate



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4295 secunde