Bărbații grași concep bebeluși supraponderali

158
Bărbații grași concep bebeluși supraponderali - barbatiigrasi-1390316031.jpg

Articole de la același autor

Concepțiile potrivit cărora numai mamele influențează greutatea copiilor pe care îi aduc pe lume se dovedesc a fi greșite. Potrivit unui studiu recent, bărbații supraponderali au un risc crescut de a concepe bebeluși foarte grași. 
Așa se face că bărbații supraponderali care-și doresc un copil ar trebui să se pună pe slăbit, ca să nu transmită această problemă de sănătate și pruncilor lor. 
După ce, timp de mai mulți ani, majoritatea studiilor s-au concentrat pe impactul pe care starea de sănătate a mamei îl are asupra copiilor, comunitatea științifică a început să examineze și influența pe linie paternă, observând că, de exemplu, dieta unui bărbat poate preconiza greutatea și starea de sănătate a copilului său, încă din stadiul procreării. 
"Acest nou studiu își propune să exploreze impactul pe care dieta tatălui îl poate avea asupra riscului de obezitate al copilului", precizează Margaret Morris, unul dintre medicii care a participat la cercetare. 
Rezultatele studiului ar trebui să-i pună pe gânduri pe viitorii tați, care să conștientizeze că, din cauza lor, copiii ar putea avea probleme grave de sănătate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Care sunt dușmanii diabetului
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Cum ne ferim de gripă și răceală
Pagina a fost generata in 4.0416 secunde