Concurs Beneficiile masturbării asupra sănătății

2761

Articole recomandate

Deși toată lumea discută și face glume pe tema masturbării, puțini sunt cei care recunosc că o și practică. Unele studii au arătat că bărbații care se masturbează în mod regulat au un sistem imunitar mai puternic și o prostată mai sănătoasă.
Cercetătorii australieni au aflat că masturbarea frecventă, la bărbații între 20 și 50 de ani, micșorează riscul cancerului de prostată.
Și femeile au de câștigat. Din punctul de vedere al sănătății fizice, s-a descoperit că masturbarea mărește rezistența la infecția cu candida, combate sindromul premenstrual și alte probleme asociate menstruației, ușurează nesuferitele dureri menstruale, fie crampe abdominale, fie dureri lombare, mărind fluxul de sânge în regiunea pelviană, și previne incontinența urinară.
Masturbarea la femei ușurează nașterea, întărește mușchii planșeului pelvian, micșorează tensiunea arterială și îmbunătățește funcția sexuală, ajutând la sănătatea organelor sexuale.
Masturbarea este cea mai sigură formă de sex, riscul de boli cu transmitere sexuală fiind inexistent. În plus, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, autostimularea funcționează ca un sedativ ușor, numai bun pentru insomniaci. Este și o modalitate de a alunga stresul și, pentru că eliberează endorfine, o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7638 secunde