Concurs Berea reduce riscul de boli de inimă
525
Articole de la același autor
Sport și ceai verde, rețeta minune pentru un abdomen plat
24 Martie 2011
Cum să avem un abdomen plat
13 Aprilie 2011
Cum vă dați seama dacă beți prea multă cafea
04 Aprilie 2011
Cum ne mănâncă boala ficații
24 Martie 2011
Cum ne detoxifiem organismul după Paște
26 Aprilie 2011
Deși vinul pare să aibă o reputație mai bună decât berea, licoarea blondă sau brună are și ea câteva efecte miraculoase asupra organismului uman. În primul rând, potrivit studiilor, berea crește nivelul de colesterol "bun" (HDL) și reduce nivelul de colesterol "rău" (LDL). De asemenea, ea subțiază sângele, scăzând riscul de infarct și atac cerebral. Consumul moderat de alcool, însemnând o bere de 330 de mililitri pe zi pentru o femeie și două pentru un bărbat, a fost asociat și cu un risc scăzut de diabet de tipul 2 și îmbunătățirea funcțiilor cerebrale la vârstnici.
Mai mult decât atât, berea conține vitamine, minerale și fibre. O bere blondă de 330 de mililitri conține puțin sub un gram de fibre, iar una neagră - puțin peste un gram. Berile blonde în general conțin mai multe vitamine B. În plus, o bere de 330 de mililitri conține mai mult calciu, magneziu și selenium (un antioxidant esențial) decât un pahar cu vin.
Mai mult decât atât, berea conține vitamine, minerale și fibre. O bere blondă de 330 de mililitri conține puțin sub un gram de fibre, iar una neagră - puțin peste un gram. Berile blonde în general conțin mai multe vitamine B. În plus, o bere de 330 de mililitri conține mai mult calciu, magneziu și selenium (un antioxidant esențial) decât un pahar cu vin.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 16 Mai 2011
Luni, 16 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011
Vineri, 13 Mai 2011