Concurs Berea reduce riscul de boli de inimă

525

Articole de la același autor

Deși vinul pare să aibă o reputație mai bună decât berea, licoarea blondă sau brună are și ea câteva efecte miraculoase asupra organismului uman. În primul rând, potrivit studiilor, berea crește nivelul de colesterol "bun" (HDL) și reduce nivelul de colesterol "rău" (LDL). De asemenea, ea subțiază sângele, scăzând riscul de infarct și atac cerebral. Consumul moderat de alcool, însemnând o bere de 330 de mililitri pe zi pentru o femeie și două pentru un bărbat, a fost asociat și cu un risc scăzut de diabet de tipul 2 și îmbunătățirea funcțiilor cerebrale la vârstnici.
Mai mult decât atât, berea conține vitamine, minerale și fibre. O bere blondă de 330 de mililitri conține puțin sub un gram de fibre, iar una neagră - puțin peste un gram. Berile blonde în general conțin mai multe vitamine B. În plus, o bere de 330 de mililitri conține mai mult calciu, magneziu și selenium (un antioxidant esențial) decât un pahar cu vin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5592 secunde