Burse în nutriție pentru moașe și asistenți medicali din Constanța

328
1
Burse în nutriție pentru moașe  și asistenți medicali din Constanța - burseinnutritie-1424974299.jpg

Articole de la același autor

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari (SAMAS) organizează primul modul al cursurilor de Nutriție Perinatală în București, Pitești și Constanța, precum și oferirea a 150 de burse de formare pentru moașe și asistenți medicali.

Astfel, cursurile vor avea loc la Constanța între 14-16 martie și 21-22 martie.

Candidații pentru burse trebuie să aibă minimum 2 ani de experiență practică, ca angajat, voluntar sau liber profesionist în domeniul sănătății. Persoanele înscrise vor participa la un interviu, iar apoi, odată finalizate cele două module și perioada de practică necesară, vor primi certificarea de Asistenți Perinatali din partea OAMMR, vor primi 15 puncte EMC și își vor putea suplimenta veniturile susținând cursuri de consiliere pentru mame.

Proiectul social, dezvoltat de Fundația Crucea Albă și Crucea Roșie este susținut și anul acesta de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Societatea Română de Pediatrie și de Societatea Națională de Medicina Familiei.

Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde