Căderea părului poate fi favorizată de îngrășarea excesivă a pielii capului

131
Căderea părului poate fi favorizată de îngrășarea excesivă a pielii capului - cadereaparului-1627304517.jpg
Vă cade părul? Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, pot exista mai mulți factori declanșatori. Potrivit dr. Georgeta Enache, în spatele pierderii părului pe o zonă restrânsă a capului se pot ascunde, însă, anumite boli infecțioase, stres, afecțiuni locale sau chiar generalizate. De asemenea, motivele pierderii părului pot fi îngrășarea excesivă a pielii capului, îmbătrânirea sau acțiunea factorilor genetici. Cert este că pierderea părului nu este întâlnită numai la bărbați, ci poate afecta și femeile. Pentru a scăpa de această problemă deranjantă vă vom prezenta un amestec de ingrediente care s-a dovedit a fi extrem de eficient pentru cei care l-au încercat.

Specialiștii spun că acest amestec acționează ca o poțiune magică, stimulând rapid regenerarea părului. Practic, acest sirop conține uleiuri din plante care stimulează foliculii firului de păr. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 50 ml ulei de ricin, 20 ml ulei de cocos, 10 ml ulei de rozmarin și 5 ml ulei de lavandă. Mod de preparare: puneți toate ingredientele într-un borcan de sticlă cu capac și amestecați bine.

Mod de utilizare: aplicați picături din ser pe zonele cu probleme de pe cap. Masați ușor, apoi clătiți capul cu apă din abundență. Pentru efecte cât mai rapide, repetați această operațiune de două-trei ori pe zi și veți vedea primele semne de îmbunătățire în câteva săptămâni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3272 secunde