Campanie națională "Înscrie-te în Asociația Pacienților"

284
Asociațiile de pacienți din România îi pot ajuta pe cei în suferință. Pot oferi informații referitoare la afecțiuni, la medici și farmaciști inimoși, la clinici de diagnostic, pot oferi consiliere și sprijin. Asociațiile luptă pentru promovarea și apărarea drepturilor pacienților și pentru accesul liber, imediat și necondiționat la tratament.
Aflați ce asociații de pacienți există în România! Înscrieți-vă în asociația de pacienți înființată pentru afecțiunea de care suferiți dvs. sau o persoană apropiată și implicați-vă activ! Va fi mai ușor să aflați noutăți referitoare la tratamente, la sistemul de sănătate, la cum puteți obține un tratament gratuit pe baza unui dosar, la cum vă puteți înscrie într-un studiu clinic și multe alte informații utile.
Pentru asociațiile de pacienți din România, Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice (C.O.P.A.C.) organizează în perioada 5-7 martie 2010 "Primul Forum Național al Asociațiilor de Pacienți". În cadrul acestui Forum va fi lansat, în premieră, "Ghidul Pacientului Român", un produs anual destinat publicului larg care va conține atât o parte din temele importante dezbătute în cadrul Forumului, cât și alte date utile tuturor pacienților.
Campania națională "Înscrie-te în asociația de pacienți" se va derula în perioada 23 decembrie 2009 - 4 martie 2010 și se adresează publicului larg. Campania face parte din cel mai important și amplu proiect de susținere a tuturor pacienților și asociațiilor de pacienți existente în România, împreună cu evenimentul "Primul Forum Național al Asociațiilor de Pacienți", organizat între 5-7 martie 2010 și cu publicația "Ghidului Pacientului Român".
Pentru informații despre cum vă puteți înscrie în asociațiile de pacienți, cum puteți participa la Forumul Național al Asociațiilor de Pacienți și cum puteți obține "Ghidul Pacientului Român", accesați începând cu data de 23 decembrie 2009 site-ul www. asociatiidepacienti.ro sau trimiteți un mail pe adresa simona.oprea @houston.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Decembrie 2009
Stire din Sănătate : Beneficiile ardeiului iute
Pagina a fost generata in 1.6508 secunde