Concurs Cancerul de piele, depistat cu iPhone-ul

352
1

Articole de la același autor

Medicina nu stă pe loc și evoluează odată cu tehnologia. Mai nou, se pare că vom putea afla cu ajutorul telefonului mobil bolile de care suferim. O echipă de doi medici dermatologi și doi programatori din România lucrează la o nouă aplicație pentru iPhone prin care, cu ajutorul camerei de fotografiat a aparatului, vor putea fi detectate cazurile de cancer de piele încă din faze incipiente. Noua aplicație medicală pentru iPhone poartă numele de Skin Scan.
În primă instanță, un utilizator de iPhone face o fotografie a unei alunițe care îl îngrijorează, cu ajutorul camerei foto a aparatului Apple. Apoi intră în acțiune programul Skin Scan care folosește un algoritm propriu pentru a analiza caracteristicile țesutului fotografiat și pentru a da un verdict cu privire la modul în care se dezvoltă această aluniță, indicând dacă există riscul de a se dezvolta într-un melanom.
Mai mult decât atât, programul conține și o funcție de căutare a celui mai apropiat cabinet dermatologic, după detectarea unui posibil melanom.

Comentează știrea

spy dirty mo polarized sunglasses
27 mai 2014
spy dirty mo polarized sunglasses

Stiri Sănătate : Cancerul de piele, depistat cu iPhone-ul | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online spy dirty mo polarized sunglasses http://iomethiopia.org/spy/?d=139&k=spy+dirty+mo+polarized+sunglasses

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5191 secunde