Când se fac înscrierile la rezidențiat

661
2
Când se fac înscrierile la rezidențiat - medici-1410433719.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, concursul de intrare în Rezidențiat se va organiza în data de 23 noiembrie 2014. Ministerul Sănătății a decis decalarea cu o săptămână a datei de organizare a concursului de intrare în Rezidențiat având în vedere faptul că în data de 16 noimebrie a.c. sunt organizate și alegerile electorale.


Decizia a fost luată în urma întâlnirii pe care ministrul Sănătății, Nicolae BĂNICIOIU a avut-o în această dimineață cu rectorii universităților de medicină și farmacie.


"Am fost nevoiți să luăm această măsură având în vedere că la acea dată sunt organizate și alegerile electorale și am primit mai multe sesizări din partea instituțiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile", a declarat Nicolae BĂNICIOIU.


Detaliile privind organizarea concursului vor fi publicate de către Ministerul Sănătății, în perioada următoare, pe pagina de web www.ms.ro. Bibliografia și tematica de concurs vor rămâne aceleași ca în anii trecuți.


Comentează știrea

gratiela
15 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Karen Millen outlet UK
18 septembrie 2014
Karen Millen outlet UK

[url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet UK[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet online[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet york[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet UK[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet online[/url] Karen Millen outlet UK http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3863 secunde