Când va fi adoptat pachetul de servicii medicale de bază

135
Când va fi adoptat pachetul de servicii medicale de bază - pachetserviciimedicale-1381769060.jpg

Articole de la același autor

Dezbaterea publică a pachetului de servicii medicale de bază se va încheia săptămâna viitoare, pe 25 octombrie. În acest context, ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a anunțat că acesta ar trebui adoptat în jurul datei de 1 noiembrie 2013.

"În 20 - 25 octombrie vom închide dezbaterea publică și în jurul datei de 1 noiembrie să-l adoptăm ca, după aceea, să pregătim sistemul ca acesta să aibă documentele necesare, informațiile necesare, astfel încât aplicarea să se facă fără distorsiuni. De la 1 februarie am vrea să înceapă să producă efecte", a spus ministrul.

În opinia sa, în următoarele două - trei luni, ar fi utile întâlniri la care să participe medicii și asociațiile de profil, astfel încât la 1 februarie 2014 toți factorii implicați în actul medical să știe în ce constă aplicarea pachetului.

Eugen Nicolăescu este de părere că ar trebui schimbat și sistemul managerial. "Dacă pachetul de bază va trece după 1 noiembrie ca fiind aprobat, vom ieși și cu pachetul suplimentar pentru dezbatere", a mai adăugat ministrul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7832 secunde