Care este tratamentul cu cele mai bune rezultate pentru varice

480
Care este tratamentul cu cele mai bune rezultate pentru varice - careestetratamentulralucapasare7-1402841357.jpg

Articole de la același autor

Cu un stil de viață haotic, un program de lucru care implică foarte multe ore petrecute pe scaun, la birou, dar și din cauza purtării zilnice a unor încălțări cu tocuri "generoase", foarte multe femei ajung la simptome precum senzația de picioare umflate, "grele", simptome care, într-un final, produc inesteticele varice. Medicii susțin că, netratate la timp, acestea provoacă multiple complicații invalidante.

"Tratamentul bolii venoase începe cu stadializarea acesteia. Următorul pas este investigația imagistică, pentru ca apoi, împreună cu pacienta, medicul specialist să aleagă tratamentul corect. Din acest punct de vedere, în cadrul On Clinic, există patru modalități de tratare a bolii venoase cronice: terapia medicamentoasă, utilizată în stadii incipiente de boală, terapia elastică, cea care utilizează compresii ușoare asupra țesuturilor afectate și previne tromboza venoasă, scleroterapia, adică injectarea în venele afectate a unei substanțe care să reducă inflamația, dar și intervenția chirurgicală.

Aceasta din urmă se folosește în stadiile avansate de boală, când tratamentele anterioare nu au dat roade. De altfel, pacientul va su-porta o intervenție chirurgicală atunci când există anomalii ale pe-retelui venos care nu pot fi corectate într-un alt mod", explică dr. Raluca Pasăre (Melihov), medic specialist chirurgie generală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde