Cartoful crud ameliorează inflamațiile și reduce aspectul cearcănelor

123
Cartoful crud ameliorează inflamațiile și reduce aspectul cearcănelor - cartofulcrud-1652020267.jpg

Articole de la același autor

La fel ca și castravetele, cartoful crud este extrem de bogat în antioxidanți și vitamina C, substanțe care ameliorează inflamațiile și reduc aspectul cearcănelor. Aceste legume mai conțin amidon și carbohidrați. Specialiștii au început să studieze beneficiile cosmetice ale cartofilor, cu scopul de a găsi modalități de a îmbunătăți rutinele de înfrumusețare în mod natural, fără a apela la chimicale. În primul rând,
 

s-a descoperit că aceștia pot fi un remediu împotriva cearcănelor. Probabil ați apelat deseori la clasicele felii de castravete pentru a ameliora inflamațiile de la nivelul ochilor sau pentru a reduce cearcănele.
 

Atunci când vine vorba de a promova circulația sanguină în această regiune sensibilă, orice produs bogat în antioxidanți și vitamina C este benefic, iar cartofii cruzi sunt foarte utili în acest scop. Ei au abilitatea de a stimula circulația sanguină și de a reduce dilatarea vaselor de sânge mici concentrate în această regiune. Aveți nevoie de două felii de cartof crud, două șervețele, un mojar cu pistil (instrument folosit la sfărâmarea și pisarea alimentelor). Decojiți cartoful crud și tăiați două felii cu o grosime de aproximativ 2,54 cm. Imediat după aceea, pisați
 

feliile de cartof și aplicați o parte din pasta obținută pe ambele șervețele.

Puneți șervețelele pe cearcăne și așteptați 15-20 de minute.
 

Unul dintre cele mai semnificative beneficii oferite de cartofii cruzi este abilitatea acestora de a reduce aspectul petelor de pe față cauzate de înaintarea în vârstă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4456 secunde