Cât de periculos este nisipul fierbinte pentru bărbați

813
Cât de periculos  este nisipul fierbinte pentru bărbați - nisipfierbinte-1341499452.jpg
Bărbații care obișnuiesc să facă plajă ar trebui să acorde o importanță mai mare mersului pe nisipul fierbinte. Dr. Constantin Dumitrache, medic endocrinolog, susține că nisipul încins poate fi dăunător bărbaților, deoarece temperatura foarte ridicată tulbură procesul de spermatogeneză. 

"Testiculele sunt poziționate în afara organismului, pentru că trebuie să aibă o temperatură mai scăzută decât restul corpului; or, nisipul fierbinte blochează pro-cesul spermatogenezei", spune medicul.

Mai mult, acesta i-a atenționat pe reprezentanții sexului masculin că și telefonul mobil ținut în buzunarul de la pantaloni poate afecta pro-cesul de formare a spermatozoizilor.

"Un alt lucru care trebuie avut în vedere este atunci când bărbații sunt îmbrăcați mai sumar și țin telefonul mobil în buzunarul panta-lonilor. Potrivit unor cercetători australieni, apar tulburările de spermatogeneză datorită acestei apropieri între o sursă de radiații și testicule, descriind tulburări care pot duce la impotență", a explicat dr. Dumitrache. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7955 secunde