Câtă pastă de dinți și câte periuțe folosesc românii?

105
1
Câtă pastă de dinți și câte periuțe folosesc românii? - dinti-1431700544.jpg

Articole de la același autor

Un studiu realizat de "Zâmbește România" a arătat o medie națională a consumului de pastă de dinți, care a ajuns la 1,5 tuburi/an, din care 2 tuburi/an s-au înregistrat în mediul urban, iar 1 tub de pastă de dinți s-a folosit timp de 2,5 ani în mediul rural.

Același studiu arată că numărul periuțelor de dinți folosite de români este același cu numărul din 2013 al periuțelor folosite, respectiv 1. Ceea ce s-a schimbat a fost însă durata folosirii acesteia. O medie națională din 2013 a arătat că 1 periuța de dinți s-a folosit chiar și 2 ani, însă în 2014 o periuță s-a folosit timp de 1,5 ani. Tot în privința numărului de periuțe, în mediul urban a fost folosită 1 periuță timp de 1,5 ani, iar în mediul rural 1 periuță de dinți a fost folosită timp de 10 ani – în 2012 1 periuță de dinți era folosită timp de 20 de ani.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2616 secunde