Câți bani a primit Spitalul Județean de la CJC

283
Câți bani a primit Spitalul Județean  de la CJC - banipentruspitaluljudetean-1406826717.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni au aprobat, ieri, în cadrul unei ședințe ordinare, alocarea către Spitalul Clinic Județean Constanța a sumei de 523.000 de lei, în vederea acoperirii cheltuielilor materiale necesare tratării afecțiunilor cardiace.

Acești bani vin să completeze sumele alocate prin Programul național de tratare a infarctului miocardic. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Constanța, Spitalul Județean va fi cuprins, luna aceasta, în programul național derulat de Ministerul Sănătății. Ca urmare a acestei schimbări, toate serviciile medicale prestate către bolnavii de inimă vor putea fi decontate de la bugetul de stat.

De asemenea, în cadrul ședinței de ieri, a fost aprobată, introducerea Spitalului Clinic Județean "Sfântul Apostol Andrei" Constanța în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național, care are ca scop achiziționarea unor autovehicule noi, mai puțin poluante, în schimbul predării spre casare a autovehiculelor uzate. Este vorba despre o ambulanță Dacia break. Prima de casare, în cuantum de 6.500 de lei, reprezentând contravaloarea tichetului valoric, la care se adaugă un eco-bonus în valoare de 500 de lei pentru un autovehicul nou al cărui motor generează o cantitate de dioxid de carbon mai mică de 100 de grame pe km, se va suporta de către Administrația Fondului pentru Mediu din cadrul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice în cadrul Programului de stimulare a Parcului auto național. Diferența, până la acoperirea prețului integral de achiziționare a autoturismului nou, se va asigura de către Spitalul Clinic Județean Constanța din venituri proprii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2751 secunde