Câți constănțeni s-au vaccinat antigripal

185
1
Câți constănțeni s-au vaccinat antigripal - caticonstanteni-1420817926.jpg

Articole de la același autor

Peste 30.000 de doze de vaccin antigripal au fost comandate, anul acesta, de către Direcția de Sănătate Publică Constanța. Din totalul dozelor distribuite în cabinetele de medicina familiei sau chiar spitale, au fost utilizate aproape toate.

"Direcția de Sănătate Publică a comandat de la Ministerul Sănătății nu mai puțin de 30.621 de doze de vaccin antigripal pentru acest sezon. Până în prezent, la Constanța, au fost vaccinați 29.541 de pacienți și mai sunt dispo-nibile 1.080 de doze care pot fi solicitate prin cabinetele medicale.

Prioritar a fost ca vaccinarea să înceapă cu grupurile de risc, adică vârstnicii și copiii, dar și gravidele, acestea fiind supuse unui risc foarte mare de avort sau complicații în prezența unei afecțiuni respiratorii sau a gripei.

Pe de altă parte, adresabilitatea către medicii de familie pentru vaccinare a crescut față de anii precedenți, semn că populația conștientizează riscurile și complicațiile bolii", a precizat, pentru "Cuget Liber", Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța. 

Comentează știrea

Marian
10 ianuarie 2015
oferta

Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Zeci de mii de români, vaccinați
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum se manifestă tetanosul
Pagina a fost generata in 0.5555 secunde