Caz cutremurător! BEBELUȘ MORT, DUPĂ CE MAMA A ALES NAȘTEREA ÎN APĂ, la domiciliu

3139
Caz cutremurător! BEBELUȘ MORT, DUPĂ CE MAMA A ALES NAȘTEREA ÎN APĂ, la domiciliu - nastereinapa-1479902800.jpg

Articole de la același autor

Un bebeluș a murit la începutul acestei săptămâni, după ce mama sa a decis să nască acasă, în apă, în propria baie. Pentru că în timpul nașterii au intervenit complicații, femeia a sunat la 112 și a fost transportată, împreună cu bebelușul, la Clinica Ginecologie 1 din Cluj-Napoca, potrivit stirimed.ro


"Duminică noaptea am avut un caz, o naștere la domiciliu. Încă nu am descoperit exact cum a născut femeia respectivă. Ea zice că în vană, în apă. Sper că nu este un fel de asistență la domiciliu. Copilul s-a născut cu APGAR 2", a declarat profesorul Florin Stamatian, șeful Clinicii Ginecologie 1 Cluj, notează aceeași sursă.


Șefa secției de Neonatologie din spital, prof. Gabriela Zaharia spune că cel mic nu a mai avut șanse de supraviețuire. Medicul atrage atenția că nașterile acasă pot pune în pericol, atât viața mamei, cât și a fătului.
"Încă nu știm cu exactitate cum s-a derulat totul. Noi credem că a fost o naștere asistată, probabil de doula, acasă, pentru că altfel de unde știa mama că are copilul scor APGAR 2? Nouă ni s-a spus doar că a născut în apă. Bebelușul a murit, din păcate. Nu am mai putut face nimic să îl salvăm".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3098 secunde